Сладки спомени с още по-сладки награди!

Последният пост с рецептата с бонбони Лакта ме инспирира да направим нещо вкусно и интересно със супер милите хора от Захарни Заводи.

Image

Споделете тук някакъв спомен с най-обичаните продукти или идея как да се използва по оригинален и вкусен начин и 5 коментирали до края на седмицата ще получат сладки нагади!

10 comments

 1. Обожавам гииии ❤ А за сладък спомен- нямам от далечното минало, но имам от това лято. Море, плаж, много пясък… И черешката на тортата- разнообразието от бонбонки, които една мила и премила девойка (хихи) беше донесла, и които стояха върху скаричката- на една ръка разстояние, за подслаждане на всеки един и без това сладък слънчев ден :))) Long live Захарни Заводи! xexexe

  1. Краси, Моля те прати ми адрес на който да ти изпратим сладките изненади от Захарни Заводи 🙂
   пп

 2. Лукчетата са един от най-ефикасните методи за лекуване на болно гърло! А спомен с тези много специални бонбони – Холандия, младежки обмен и сутринта след не толкова приятната българска вечер; въпреки това, наблюдавах кой и кога си взимаше от лукчетата и в крайна сметка се харесаха ^_^, тъй че УРА за Захарни Заводи! Да живей!

 3. Спомени от миналото нямам, но и моите като тези на Krassi Ivanova са от настоящето! Комбинирах любимите си вкусове това лято и направих АДСКИ вкусния крем от сирене крема, банани и разтопен карамел Му. Добави към това захар, а може и масло за още по-блажена комбинация. Не ми останаха необлизани пръсти! Може да се използва като топинг върху любими кексчета, да се хапва и с лъжичка или да се постави върху плодова салата – всичко е по желание, само да е вкусно!

 4. Моите спомени, като човек от по–.старо поколение са многооо свързани с тези сладки нещица, защото имаше времена, когато те бяха почти единствени и бяха лукс.

  1. Иван, Моля те прати ми адрес на който да ти изпратим сладките изненади от Захарни Заводи 🙂
   Мерси :))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s