Жена на годината 2013

За осма поредна година списание Grazia провежда конкурса “Жена на годината”. Целта на събитието е да се отличат най-добрите дами в 12 основни категории – Мода лица, Мода дизайн, Сцена актриси, Сцена музика, Спорт, Култура, Тв шоу, Тв публицистика, Тв актриси, Бизнес и Общество и най-новата категория тази година съвместно с Fashion Days е за Личен стил. Във всяка категория има номинирани по 5 дами, а публиката има възможност да гласува на сайта на Grazia за тази, която смята за най-достойна да спечели в съответната категория.

WOY

Категорията за Личен Стил за пръв път тази готина дава възможност на публиката да отчете стила, като нещо важно за имижда на дамите. Номинирани в категорията са Мария Силвестър, Мария Илиева, Антония Йорданова, Катя Пенева и Деница Гергова. Много труден избор между всички дами, но все пак успях да гласувам за една от тях.

Радва ме, че има такава категория, тъй като е много важно да имаш личен стил, да можеш да изразиш себе си чрез това как се носиш и най-важно да си уникална, а не като излязла от конвейр. Твърдо вярвам, че стилът е важен, защото както казват хората- по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Мога много да говоря за това как стилът е важен и всяка от нас трябва да достигне до онова прекрасно място, в което дрехите и аксесоарите, които подбираме дават израз на това кои сме, към какво се стремим и какво харесваме. Стилът е израз на нас самите и е един своеобразен път, който изминаваме. Отпелснах се наситина, но се върщам към конкурса – можете да дадете и вашия глас на сайта на Grazia.

Ще очакваме 8 Декември с нетърпение, за да разберем кои са победителките.

❤ Pet

Leave a comment